Wilma Pot

Topzone - Over Topzone - Wilma Pot

Mijn naam is Wilma Pot en na 25 jaar in loondienst te zijn geweest heb ik in augustus 2012 eindelijk de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Topzone.

Tijdens mijn werk heb ik mij altijd bezig gehouden met het vereenvoudigen van mijn werkzaamheden door middel van computertech­nologieën. Het ontwerpen en doorontwikkelen van MS Access-databases en het opzetten van een bedrijfswebsite, waren enkele zaken waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Ik ben doorge­gaan in het ontwerpen van websites, eerst met HTML en CSS, maar de laatste tijd ben ik vooral bezig met het opzetten van websites met het CMS Joomla! Op mijn website staat een portfolio van de websites die ik de afgelopen jaren gemaakt heb.

Kleinschaligheid, menselijke benadering, gewone zaken verta­len naar websites, bereikbaarheid voor iedereen gecombineerd met kwaliteit, is belangrijk voor mij. Ik denk graag mee met de klant en wil graag begeleiden in de verzorging van de content, omdat ik denk dat de content minstens zo belangrijk is als de techniek.

Om u op elk vlak optimaal van dienst te zijn werk ik samen met en netwerk van specialisten op het gebied van fotografie, tekstschrijven en zoekmachine optimalisatie.

Referenties

Wilma combineert een grote kennis van zaken met ouderwetse service die je tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, denkt op een bijzonder professionele en constructieve manier met je mee en lost mogelijke knelpunten op voordat ze zich überhaupt kunnen voordoen. Ze heeft mijn website www.fieldsofvision.org opnieuw opgebouwd nadat de site aan hackers ten prooi was gevallen en heeft me van waardevolle tips, links en een handleiding voorzien waarmee ik zelf aan de slag kan, maar is ook bereid om te helpen nadat de klus is geklaard. Wilma is bovendien een bijzonder prettig persoon om mee te werken en zaken te doen. Ik beveel haar en Topzone dan ook van harte aan!


Stefanie Verlage
08-06-2014 via Linked-In
www.fieldsofvision.org

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Waar voor uw geld. Wilma levert kwaliteit, denkt met je mee, is heel servicegericht. Ik had graag alle kenmerken aangeklikt.
Ze ziet altijd mogelijkheden, is creatief in denken en gaat net zolang door tot je echt tevreden bent. Ik vind haar deskundig, heel betrouwbaar. Zij heeft mijn website www.comfortvakantiehuizen.nl gemaakt. Na het maken, helpt ze je altijd weer. Dus een aanbeveling is meer dan verdiend!


Hetty Huussen-Sluyter
31-03-2013 via Linked-In
www.comfortvakantiehuizen.nl