Topzone - Diensten - Trainingen

Wilt u graag leren hoe u zelf uw website bij kunt houden en aanpassen? Topzone organiseert binnenkort een gebruikerstraining Joomla! Houdt deze website in de gaten (of schrijf u in voor de nieuwsbrief), want er staan nog meer trainingen op stapel op het gebied van websites en online zichtbaarheid. U kunt u nu direct inschrijven voor de gebruikerstraining. Bent u op zoek naar een andere cursus op het gebied van Joomla! of schikt de datum u niet, neem dan contact met ons op.

Gebruikerstraining Joomla!

Wilt u graag zelf uw Joomla! website bijhouden, maar lukt dat u niet? Topzone verzorgt een gebruikerstraining, waarin u in een dagdeel leert hoe u zelf uw teksten en foto's wijzigt, maar ook hoe u menu-items en modulen kunt toevoegen aan uw site. De training bestaat uit een uitleg van ongeveer 2 uur en na een korte pauze kan er nog bijna 2 uur geoefend worden op een test-website. Neem uw laptop en een kabel mee om te kunnen oefenen!

In de training krijgt u uitleg over: Joomla! (Wat is Joomla!, Frontend en backend); Website controlepaneel (Algemene instellingen, Website instellingen, Systeem instellingen, server instellingen, rechten en tekstfilters); Gebruikersbeheer (Gebruikers en gebruikersgroepen, Groepsmail); Menu’s (Menubeheer, Menu-items); Inhoud (Categorieën, Artikelen, Speciale artikelen, Mediabeheer); Componenten (Contactpersonen, AcyMailing, Akeeba backup, OSMap); Extensies (Extensiebeheer, Modulebeheer, Pluginbeheer, Templatebeheer, Taalbeheer); Handmatige back-up.