Topzone - Diensten - Online diensten

Met betrekking tot grafische vormgeving kan Topzone een professioneel logo of een complete huisstijl voor u ontwikkelen. Dit is heel belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf of product en uiteraard kan deze stijl ook - behalve op uw drukwerk - in het design van uw website doorgevoerd worden.

De online diensten bevat een veelheid van kantooroplossingen, van het uittypen van rapporten, het bijhouden van uw boekhouding of verzenden van uw facturen, tot het ontwikkelen van een database in MS Access om uw contacten bij te houden. Mist u een secretaresse, dan kan dit op afstand worden geregeld.


Logo-ontwerp en drukwerk

Op zoek naar een professioneel logo voor uw bedrijf, stichting of product? Topzone kan voor u een logo ontwerpen en denkt met u mee over welke uitstraling het logo moet hebben. Naast uw logo kunnen wij een complete huisstijl voor u maken. Dit betreft bijv.: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, folders, flyers, nieuwsbrieven, enzovoorts.

Secretarieel

Alle voorkomende secretariële diensten kan Topzone voor u uitvoeren, u heeft als het ware een secretaresse op afstand.
U kunt denken aan: het uittypen van brieven/verslagen, e.d., het maken van overzichten in Excel, het voor u versturen van facturen aan klanten, verzending van uw documentatie of mailingen.
Kortom: alle voorkomende secretaresse-werkzaamheden. Het enige nadeel van deze secretaresse is dat ze u geen kopje koffie kan brengen, aangezien ik op afstand voor u werk!

Administratie

Topzone kan voor u een eenvoudige boekhouding bijhouden. Indien u mij uw bonnetjes overhandigt, kan ik voor u lijsten verzorgen van uw in- en uitgaven, btw-afdrachten en allerlei zaken die bij een klein bedrijf of zelfstandige onderneming komen kijken. Ik verzorg uw boekhouding, zodat u die op geordende wijze aan uw accountant of belastingadviseur kunt overdragen.

Database-ontwerp

Wilt u de gegevens van uw contacten of klanten bijhouden, de voorraad van uw artikelen of materialen of bijv. uw gewerkte uren?
De beste manier om dit te realiseren is in een database. Ik heb veel ervaring in het ontwerpen van databases in MS-Access, en het bijhouden van uw bestanden kunt u daarna eenvoudig zelf doen. In Access zijn er vele mogelijkheden, zoals direct vanuit het programma e-mails versturen aan (een gedeelte van) uw contactpersonen, het afdrukken van lijsten op verschillende manieren, het maken van standaardbrieven, enzovoorts.