Topzone - Diensten - Internetmarketing

Heeft u een website, maar lukt het u niet of ontbreekt het u aan tijd deze bij te houden, dan doet Topzone dit graag voor u! Wij plaatsen teksten en foto's, maar doen ook aanpassingen aan de lay-out van uw website indien u dit wenst.

Ook helpen wij bij het maken en beheren van uw sociale media, wat tegenwoordig zeker niet mag ontbreken.


Contentbeheer

Ik kan uw website voor u aanpassen en bijwerken wanneer er wijzigingen nodig zijn. Ook indien u zelf geen tijd of mogelijkheden heeft de teksten/foto's aan te passen is het mogelijk dat door mij te laten doen.

Social media

Voor de vindbaarheid in zoekmachines is het ook belangrijk dat u profielen in sociale media heeft en deze ook regelmatig bijhoudt. Geregeld tweets en berichten in bijv. Facebook maken, zorgen ervoor dat veel mensen u volgen/liken en dit vergroot ook het aantal bezoekers op uw website. Wij kunnen diverse profielen voor u aanmaken op social media en u adviseren hoe deze social media zo optimaal mogelijk te gebruiken. Nuttige en leuke berichten op social media kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf/product zichtbaar wordt bij veel mensen en dat kan (veel) klanten genereren.